Individueel klimmen

Test je klimkunsten op 1 van de 7 parcoursen met elk een eigen moeilijkheidsgraad. De lengte van de routes varieert van 110 tot 200 meter en de hoogte van de routes varieert van 2 tot 10 meter in de lucht. Het klimprogramma bestaat uit een half uur instructie en twee uur klimmen.
 

Bestel direct tickets

klimrijk-klimmen-touwbrug-zwevende-burg-jongens.jpeg

We zijn verheugd je te mogen melden dat Klimrijk Brabant weer open is. De huidige ontwikkelingen met betrekking tot het COVID-19 virus en de aangekondigde maatregelen door het RIVM en de overheid zorgen er wel voor dat dit enkel kan onder bepaalde voorwaarden.

Klimrijk Brabant hanteert – vanwege veiligheidsredenen - een maximum aantal bezoekers per dag. Om dit maximum te bewaken en jouw bezoek te kunnen garanderen, is het noodzakelijk om op voorhand je klim activiteit online te reserveren. Bekijk hier onze veelgestelde vragen. 

Geheel nieuw klimparcours

Klimrijk Brabant heeft vanaf 2018 een heel nieuw en spectaculair klimparcours.

Klimrijk Brabant staat garant voor plezier in het bos met respect voor de natuur. De parcours zijn gebouwd zonder schade aan te brengen aan de bomen of de omgeving. Er worden nu zelfs platformen geplaatst die met de bomen meegroeien. Wij dragen de welverdiende titel ‘ecologisch klimbos’ dan ook met trots! 

Passende uitdaging

Voor alle avonturiers is er een passende uitdaging. Iedereen wordt gezekerd en begeleid door gekwalificeerde instructeurs, waardoor je je veilig kunt uitleven. Klimmen in Klimrijk Brabant is mogelijk voor kinderen vanaf 4 jaar en je mag niet zwaarder dan 120 kilogram wegen. De vijf grote parcours zijn geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 1.30 meter. Voor de kleintjes vanaf 4 jaar tot en met 1.30 meter zijn er twee speciale parcoursen aanwezig: het Pico-Parcours!


Verleg je grenzen

Verleg je grenzen en neem alle hindernissen via onder andere ziplijnen, de eendenbrug, klimnetten, de zwevende brug, een vliegende trapeze en de lussenbrug.

Yes, je hebt het gehaald!

Prijzen

Kinderen vanaf 4 jaar tot en met 1.30m€ 13,50
Kinderen vanaf 1.30m tot en met 17 jaar€ 18,00
Volwassenen€ 21,50
ParkerenGratis

Prijzen zijn inclusief instructie door professionele begeleider, gebruik klimgordel en (klim)helm.

Abonnementen

Kinderen vanaf 4 jaar tot en met 1.30m€ 33,00
Kinderen vanaf 1.30m tot en met 17 jaar€ 54,00
Volwassenen€ 58,50

Abonnementen kun je afsluiten bij Klimrijk zelf. Neem een pasfoto mee en je abonnement wordt meteen aangemaakt.

klimrijk-meisje-klimmen-klimwand.jpeg

Wil je komen klimmen in Klimrijk?

Heb je nog geen ticket? Bestel deze dan online.

Heb je al een ticket gekocht/gewonnen of ben je abonnementhouder? Reserveer dan je toegang door contact op te nemen via info@klimrijk.nl of via 040-2556545.


Bestel direct tickets

klimrijk-klimmen-touwburg-vrouw.jpeg

Op de hoogte blijven?

Ontvang het laatste nieuws, topacties en de leukste activiteiten!