Pico-parcours

Het kinderparcours is geschikt voor de kleintjes vanaf 4 jaar tot een lengte van 1,30 meter. De kinderen mogen helemaal zelfstandig klimmen op 1,5 meter hoogte door de bomen. Ze klimmen met een continu zekeringsysteem waarbij ze constant aan de life line bevestigd blijven, super veilig. Ouders kunnen naast de routes meelopen. Het Pico-parcours is fors uitgebreid in december 2020. Er zijn nu 3 verschillende routes met in totaal ruim 25 verschillende hindernissen!
 

Bestel tickets

meisje-klimmen-klimrijk-buiten

Mascotte Pico

lb_pico-handen-in-zij.pngHet Pico-parcours heeft zijn naam te danken aan mascotte Pico van Dierenrijk in Nuenen. Deze speelse aap houdt enorm van klimmen. Wie weet spot jij Pico wel tijdens het klimmen!


Zekeringsysteem

Om de ervaring compleet te maken worden de kleintjes voorzien van een continu zekeringsysteem. Hierbij worden zij, net als de grotere klimmers, aan het begin van het parcours vastgeklikt. Aan het einde van het parcours kan de zekering weer losgeklikt worden.

kinderen-klimmen-touw-buiten-feestje-jongen-meisje

Begeleiding

De kinderen worden begeleid door gekwalificeerde instructeurs, waardoor ze zich veilig kunnen uitleven. Daarnaast is het ook mogelijk voor ouders om naast het parcours te lopen om zo gemakkelijk contact te houden met hun kinderen. 


Wil je komen klimmen in Klimrijk?

Bestel dan direct online je entreetickets! De kosten voor entree voor het Pico-parcours bedragen € 13,50 per persoon (de prijs is inclusief instructie door professionele begeleider, gebruik klimgordel en (klim)helm). Bekijk hier een overzicht van alle klimprijzen. Heb je nog vragen? Bel dan met Klimrijk via 040-2556545. 


Bestel tickets

meisje-klimmen-buiten-touw-hout

Op de hoogte blijven?

Ontvang het laatste nieuws, topacties en de leukste activiteiten!