Netten Adventure

Ga springend en klauterend op verkenning door ons nieuwe Netten Adventure. Ontdek de verschillende zones waar je kunt springen, klimmen en met grote ballen kunt gooien. Kom jij plezier maken op grote hoogte?

Tip: Het Netten Adventure is leuk voor alle leeftijden en al geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar! 

Bestel tickets

 

klimrijk-netten-adventure-ballen-v2.jpeg

Over het Netten Adventure

In het nieuwe Netten Adventure bij Klimrijk kan iedereen springend en klauterend op verkenning. Klim door de speciale nettentunnels en verken de vier verschillende zones waar je kan springen, buitelen en met grote ballen kan gooien, rollen of balanceren. Iedereen vanaf 4 jaar oud kan zich uitleven in deze avontuurlijke nieuwe attractie van bijna 500 m2. Dus ook volwassenen! 
 

Ontdek het Netten Adventure

Al klimmend kom je op allerlei verdiepingen, passeer je een boomhut en kan je tot grote hoogtes van 2 tot 8 meter komen. Uitgeklommen of zin in een nieuwe ronde? Ga naar beneden via één van de 3 glijbanen en start een nieuw avontuur. Het is zo uitdagend als je het zelf maakt.

klimrijk-netten-adventure-voorjaar.jpeg

Goed om te weten:

Doordat je overal omringd bent door netten, is het volledig veilig om tot grote hoogte te klimmen en is het niet nodig om gezekerd te zijn of een helm te dragen. Het is daarmee het ideale uitje voor kinderfeestjes, schoolreisjes of excursies met de BSO. Maar uiteraard kan je het Netten Adventure ook bezoeken met je eigen gezin, familie, collega's of vrienden.


Mogelijkheden & prijzen

De prijs voor 1,5 uur toegang tot het Netten Adventure is € 15,00 per persoon. Het Netten Adventure is onder begeleiding al geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar, en vanaf 7 jaar mogen kinderen zelfstandig spelen. Bij kinderen in de leeftijd van 4-6 jaar krijgt één begeleider gratis toegang.

Bestel tickets

 

 

klimrijk-netten-adventure-tunnel.jpeg

Op de hoogte blijven?

Ontvang het laatste nieuws, topacties en de leukste activiteiten!